Posts: 434
Threads: 80
Joined: Oct 2008
Reputation:
0
Hi all,
i got an bug on my server, several time, players get some bug,
after some times, they get "You are banned from this server", no samp.ban line, we have to make a reloadbans to solve it
Do someone know how to fix it?
Thank you
Max
Posts: 479
Threads: 77
Joined: Feb 2016
Reputation:
0
This happens to me when i lose connection with the server and when i wait for the auto-reconnect to the server i receive a message like "you are banned from this server"
But i'm not banned for real, i just reboot samp then i join the game
Posts: 10,066
Threads: 38
Joined: Sep 2007
Reputation:
0
Do you use BlockIpAddress? Also have you tried rebooting the server? I mean the operating system, not the SA-MP server. Glitches may occur if the OS is not rebooted approximately every 24 days because the internal counter overflows.
Posts: 3,220
Threads: 9
Joined: Sep 2009
Reputation:
0
If server is restarting, sometimes it will say "You are banned from this server". It happens pretty often.
Posts: 1,506
Threads: 13
Joined: Jun 2015
Just add
PHP Code:
SendRconCommand("reloadbans");
under the callback OnIncomingConnection and this bug will be fixed, but remember, this is not recommended since it's slower and calling it every connection MAY lag server, you can create a variable that stores the timestamp or the tick count and compare the variable with the current value, if the new (or current) value is larger with a certain value combined, then you may reloadbans. This may help a few users restore their connection to the server without rebooting/ re-connecting.
Posts: 388
Threads: 18
Joined: Apr 2011
Reputation:
0
I remember this happened to my server because of a firewall I had installed (CSF) as it was limiting connection rates. Not sure if this applies to you but it's something to consider.
Posts: 434
Threads: 80
Joined: Oct 2008
Reputation:
0
i modified asklimit to 5000
work fine now
Max