GTA:SA Lagging
#1

Hello guys, since I've got my new computer, I can't play GTA:SA...
Here are the specs:

Intel Pentium 4 3.07GHz
2.00 GB RAM
nVidia 9400 GT

..and I lag like shit? Even at low settings? Even lowering from the nVidia CP? 11FPS? I used to play SA with my P3 800GHz and Nvidia MX series card about 2 years ago without any lag at all..
Reply
#2

Quote:
Originally Posted by Rafay
Hello guys, since I've got my new computer, I can't play GTA:SA...
Here are the specs:

Intel Pentium 4 3.07GHz
2.00 GB RAM
nVidia 9400 GT

..and I lag like shit? Even at low settings? Even lowering from the nVidia CP? 11FPS? I used to play SA with my P3 800GHz and Nvidia MX series card about 2 years ago without any lag at all..
I think you mean MHZ

and btw this computer im on has 800MHZ P3 and
Quote:

..and I lag like shit?

I have like 10 FPS (Fast for this) in some area of SA I have 0FPS
Reply
#3

Quote:
Originally Posted by [SU
BP13 ]
Quote:
Originally Posted by Rafay
Hello guys, since I've got my new computer, I can't play GTA:SA...
Here are the specs:

Intel Pentium 4 3.07GHz
2.00 GB RAM
nVidia 9400 GT

..and I lag like shit? Even at low settings? Even lowering from the nVidia CP? 11FPS? I used to play SA with my P3 800GHz and Nvidia MX series card about 2 years ago without any lag at all..
I think you mean MHZ

and btw this computer im on has 800MHZ P3 and
Quote:

..and I lag like shit?

I have like 10 FPS (Fast for this) in some area of SA I have 0FPS
Laggy play?
Reply
#4

Have you turned off the Frame Limiter in your graphics?

and those settings in there (If you haven't) need tweaking...
Reply
#5

You lag?

I have a epic failure of a pc and I don't.

3.33ghz single processor
512mb ram
NVIDIA GeForce FX 5500 card

you probably have a wierd setting on, but apart from that I don't know.
Reply
#6

Quote:
Originally Posted by [ToZ
Franjdea ]
You lag?

I have a epic failure of a pc and I don't.

3.33ghz single processor
512mb ram
NVIDIA GeForce FX 5500 card

you probably have a wierd setting on, but apart from that I don't know.
Yeah, I think my settings are incorrect...
Reply
#7

Quote:
Originally Posted by Rafay
Hello guys, since I've got my new computer, I can't play GTA:SA...
Here are the specs:

Intel Pentium 4 3.07GHz
2.00 GB RAM
nVidia 9400 GT

..and I lag like shit? Even at low settings? Even lowering from the nVidia CP? 11FPS? I used to play SA with my P3 800GHz and Nvidia MX series card about 2 years ago without any lag at all..
My computer is the same as yours exept the "Intel Pentium 4 3.07GHz" your owns mine x2 ^^

Check your system settings ect, might be the problem.

Or again it could be bad internet?
Reply
#8

I fixed my problem by adding a portable fan next to graphic card and now I can play games at high settings O_o? wtf? The temperature before 65C, now is 53C.
Reply
#9

download game booster and play on low quality Rafay.
Reply
#10

Quote:
Originally Posted by [ToZ
Franjdea ]
You lag?

I have a epic failure of a pc and I don't.

3.33ghz single processor
512mb ram
NVIDIA GeForce FX 5500 card

you probably have a wierd setting on, but apart from that I don't know.
I have a more failure PC

2.0 ghz Pentium 4
1gb RAM
NVIDIA GeForce 3 Ti500

And I run GTA:SA with 50-60 fps :O
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: