Threads: 5
Bun, poate ma stiti de pe un topic cu titlul "Ajutor la dynamic systems", infine, deci as vrea sa stiu parerea voastra despre ce tip de GameMode ar prinde bine in Romania, inafara de clasicul si "hiper" utilizatul RPG. Nu ma astept la prea multi playeri, 50 daca voi avea, bine ca ii voi avea.
Momentan am inceput un GameMode "Semi-Modular" in Visual Studio Code. Proiectul e de la zero facut, si e abia la inceput.
Astept parerile voastre despre cel mai bun tip de GM pentru un Server de SA-MP in Romania.
Threads: 7
in Visual Studio Code? asi vrea sa vad!
Am urmat
Acest Tutorial pentru a reusi sa il fac in VS Code.
Aceste este tasks.json pe care il am: (alea de dupa pawncc.exe sunt ca sa fie compatibil cu YSI 4.0)
Код:
{
"version": "2.0.0",
"type": "shell",
"args": ["${relativeFile}"],
"windows":
{
"command": "${workspaceRoot}\\pawno\\pawncc.exe =)+ -;+"
},
"group": {
"kind": "build",
"isDefault": true
}
}
PS: Daca ai pc slab (ca mine
) ), nu prea iti recomand VS Code, mananca prea multe resurse. Il folosesc mai mult pentru interfata aia nightly, care imi place la nebunie (fata de albu ala din pawno).
Threads: 4
Prinde orice atat timp cat ai reclama masiva in spate pe ******* + FB;
Daca nu, poti sa faci cel mai RPG mod - nu o sa ai jucatori. (>50)
@Spmn faza e ca eu am intrebat de alte tipuri de gm inafara de RPG. (la un moment dat e prea repetitiv: faci cont -> te duci la un job -> iti iei bunuri personale -> te bagi intr-o factiune -> cumperi iara bunuri -> samd)
As vrea sa fac un server mai diferit de atat, posibil DM / TDM / Stunt etc.
Deci repet intrebarea din primul post: Ce alt tip de GM inafara de RPG ar prinde in Romania?
Threads: 40
Problema e ca subiectu asta va fi mereu tratat subiectiv. De ce? Pentru ca fiecare dintre noi are preferintele propri si e evident faptul ca iti va spune mereu din punctu asta de vedere.
Ca sa determinice mod este popular inafara de rpg trebuie sa faci statiatica. Sa cauti fiecare server roamanesc(nu rpg) si sa vezi un playercount sau sa faci un sondaj (strawpoll sau ce o mai fi)(cu toate modurile inafara de rpg) si sa il distribui in masa si sa vezi cam ce si-ar dori oameni...
E doar parerea mea
@Banditul am facut sondajul si l-am postat pe un grup pe fb.
Care vreti sa votati / vedeti rezultatele
Click Aici.
Threads: 6
@10MIN ai mai facut ceva?