Problema damage

Atunci cand un jucator intra in elicea unui elicopter, practic, nu ia damage, doar daca il arunca in sus si ia damage cand cade, insa daca intra in elice nu ia damage (heli blade).

Si inca o problema, cand cineva arunca o grenada spre altcineva jucatorul respectiv nu ia damage, insa daca cel care a aruncat (playerid) e langa grenada aruncata de el, el ia damage..

Ma poate ajuta cineva?
Reply

pune acest cod in mod!

public OnPlayerSpawn(playerid){
SetPlayerTeam(playerid, 255);
return true;
}
Reply

Ce vrea sa insemne asta?
Reply

Quote:
Originally Posted by RedGun2015
Посмотреть сообщение
Ce vrea sa insemne asta?
Te-as putea intreba acelasi lucru in legatura cu postarea ta. Nu ai spus ce fel de GM folosesti, sau macar sa dai ceva cod, ca lumea sa aiba un punct de reper pentru a rezolva problema.

Omul a presupus ca e vorba de team DM si jucatorul nu incaseaza damage din cauza ca e atacat de un coechipier.
Cu alte cuvinte, ai primit un raspuns pe masura intrebarii.
Reply

Folosesc un gamemode bigzone

Am inteles, scuze, deci intr-un final ar trebui sa setez pentru toata lumea aceeasi echipa (team) ca sa isi pot da DMG intre ei, gen, heli blade, explozii, etc?

Just that ?!
Reply

Quote:
Originally Posted by RedGun2015
Посмотреть сообщение
Folosesc un gamemode bigzone

Am inteles, scuze, deci intr-un final ar trebui sa setez pentru toata lumea aceeasi echipa (team) ca sa isi pot da DMG intre ei, gen, heli blade, explozii, etc?

Just that ?!
ma nu trebuie sa setezi toti cu acelasi (team)!
acest cod SetPlayerTeam(playerid, 255); sau SetPlayerTeam(playerid, NO_TEAM); e aceiasi!
aceasta functie dezactiveaza (team) tuturor playerilor!
Reply

Am inteles, mersi mult!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)