Linux server not working
#1

Hello, I've got a problem with my linux server, when starting it on a Windows machine, it shows the gamemode as it's meant to, then once it's over on my VPS, it doesn't show up as a gamemode, it just shows as "Unknown"

I've got the correct plugins installed on the server, recompiled the gamemode with the new versions of the includes and still, nothing, shows as an unknown gamemode.

Can someone help me?

Thanks in advance!
Reply
#2

Show us your server log file.
Reply
#3

Код:
SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, ©2005-2015 SA-MP Team

[00:55:16] 
[00:55:16] Server Plugins
[00:55:16] --------------
[00:55:16]  Loading plugin: sscanf
[00:55:16]   Failed (plugins/sscanf: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loading plugin: streamer
[00:55:16]   Failed (plugins/streamer: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loading plugin: gvar
[00:55:16]   Failed (plugins/gvar: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loading plugin: whirlpool
[00:55:16]   Failed (plugins/whirlpool: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loaded 0 plugins.

[00:55:16] 
[00:55:16] Filterscripts
[00:55:16] ---------------
[00:55:16]   Loading filterscript 'house.amx'...
[00:55:16]   Unable to load filterscript 'house.amx'.
[00:55:16]   Loaded 0 filterscripts.

[00:55:16] Script[gamemodes/dev.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[00:55:16] Number of vehicle models: 0
There's an error at the bottom and all of the plugins aren't loaded, are they?
Reply
#4

Check if the plugins are actually in the plugin folder.

On Linux, in the server.cfg on the plugins line, all the plugins must end with .so at the end of each one.
Reply
#5

Код:
[00:55:16] --------------
[00:55:16]  Loading plugin: sscanf
[00:55:16]   Failed (plugins/sscanf: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loading plugin: streamer
[00:55:16]   Failed (plugins/streamer: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loading plugin: gvar
[00:55:16]   Failed (plugins/gvar: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loading plugin: whirlpool
[00:55:16]   Failed (plugins/whirlpool: cannot open shared object file: No such file or directory)
[00:55:16]  Loaded 0 plugins.
failed to load the plugins, make sure that you got the plugins in your plugins folder, and make sure that you got the .dll plugins, not .so

EDIT: Freaked replied faster, sry.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: