I cant run my script
#1

I want to run Gammix new script, i somehow compiled his gm and try to run but its says "Runtime error" please help me guys
This is my server.cfg review it and please tell me if theres any problems

Код:
echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password 123456
maxplayers 50
port 7777
hostname SA-MP 0.3 Server
gamemode0 worldwar
filterscripts maps
plugins ColAndreas regex sscanf streamer
announce 0
chatlogging 0
weburl www.sa-mp.com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 0
logtimeformat [%H:%M:%S]
language English
This is my server-log... please check it out

Код:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, ©2005-2015 SA-MP Team

[20:04:35] 
[20:04:35] Server Plugins
[20:04:35] --------------
[20:04:35]  Loading plugin: ColAndreas
[20:04:35] *********************
[20:04:35] ** Created By:     **
[20:04:35] ** [uL]Chris42O    **
[20:04:35] ** [uL]Slice       **
[20:04:35] ** [uL]Pottus      **
[20:04:35] *********************
[20:04:59] Loaded collision data.
[20:04:59] *********************
[20:04:59]   ColAndreas Loaded
[20:04:59]    v1.4.0
[20:04:59] *********************
[20:04:59]   Loaded.
[20:04:59]  Loading plugin: regex
[20:05:00] 


[20:05:00] ______________________________________


[20:05:00]  Regular Expression Plugin v0.2.1 loaded
[20:05:00] ______________________________________


[20:05:00]  By: Fro © Copyright <TBG> 2009-2011
[20:05:00] ______________________________________


[20:05:00]   Loaded.
[20:05:00]  Loading plugin: sscanf
[20:05:01] 

[20:05:01]  ===============================

[20:05:01]       sscanf plugin loaded.     

[20:05:01]          Version:  2.8.1        

[20:05:01]    © 2012 Alex "******" Cole  

[20:05:01]  ===============================

[20:05:01]   Loaded.
[20:05:01]  Loading plugin: streamer
[20:05:01] 

*** Streamer Plugin v2.5 by Incognito loaded ***

[20:05:01]   Loaded.
[20:05:01]  Loaded 4 plugins.

[20:05:03] 
[20:05:03] Filterscripts
[20:05:03] ---------------
[20:05:03]   Loading filterscript 'maps.amx'...
[20:05:06] 
============================================
[20:05:06] * World war gaming - Maps filterscript loaded
[20:05:06] ============================================

[20:05:06]   Loaded 1 filterscripts.

[20:05:06] Script[gamemodes/worldwar.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[20:05:06] Number of vehicle models: 24
P.S: I wanna run Gammix new script World War IV (build 7) but i compiled it somehow(facing errors xD) but when i try to start it but cant... please help me guys or give me Complete GM folder without any errors and bugs or please help me to start server properly, i wanna put this script on hosted tab
Reply
#2

please someone reply here
its urgent
Reply
#3

You are posting in wrong section, that thread should go here - http://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=19
That's common error, you should use forum and ****** search. http://lmgtfy.com/?q=Run+time+error+...s+not+found%22
https://sampforum.blast.hk/showthread.php?tid=106958
Recompile your script with matching include files for your plugins.
Reply
#4

Download audio.dll or whirlpool then try to use in localhost.

Need More Help In Scripting Contact Me On ********.COM/USAMAKHALID666
Reply
#5

i did like u guys said but cant start server
please help me guys
Reply
#6

Quote:
Originally Posted by Aagya
Посмотреть сообщение
i did like u guys said but cant start server
please help me guys
Quote:
Originally Posted by Aagya
Dude why i cant compile ur new script. it shows error

C:\Users\Sunil\Desktop\World War IV (build 7)\gamemodes\worldwar.pwn(5851) : error 021: symbol already defined: "FIX_OnVehicleDamageStatus"
How'd you "fix" this... because it could be related.

Are you sure you're using the right versions of those plugins, from the right people, and the correct source?
Reply
#7

Yeah i think am using right versions of plugins

about this problem
Quote:

Dude why i cant compile ur new script. it shows error

C:\Users\Sunil\Desktop\World War IV (build 7)\gamemodes\worldwar.pwn(5851) : error 021: symbol already defined: "FIX_OnVehicleDamageStatus"

i edit his include file name "spikestrip.inc" and deleted this line
Reply
#8

Now, when i want run run server it shows

Quote:

the procedure entry point ucrtbase.abort could not be located in the dynamic link library api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll in SAMP server

i re-installed VCRedist too but cant fix this problem and its causes to streamer and streamer cant load when i want to run server
Reply
#9

You need to install Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Package (x86) for the latest versions of streamer plugin.

About the run time error 19 in your first post, please load crashdetect so we'll know what functions are not registered.
Reply
#10

This plugin will fix ur problem: https://sampforum.blast.hk/showthread.php?tid=249226
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: