Errors when starting up the server
#1

Hey,

This problem started to occur when I got a new laptop and transferred all of my stuff onto it. The server worked on the old one, but it's not working on my current laptop. Whenever I start up the server I get,

Код:
[19:11:43]   Loaded 0 filterscripts.

[19:11:43]    Error: Function not registered: 'CreateDynamicObject'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'CreateDynamicMapIcon'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'mysql_log'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'mysql_connect'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'mysql_errno'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'CreateDynamicCP'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'cache_get_data'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'cache_get_field_content'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'mysql_format'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'mysql_tquery'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'cache_get_row_count'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'cache_get_field_content_int'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'cache_get_field_content_float'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'CreateDynamic3DTextLabel'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'CreateDynamicPickup'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'MoveDynamicObject'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'UpdateDynamic3DTextLabelText'
[19:11:43]    Error: Function not registered: 'DestroyDynamicMapIcon'
[19:11:43] Script[gamemodes/MySQL.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[19:11:43] Number of vehicle models: 0
I have all of my plugins and includes in place and my script is compiled. I don't know what to do.

Thanks,

FunnyBear
Reply
#2

Update or re-install your includes.

-karan007
Reply
#3

Quote:
Originally Posted by karan007
Посмотреть сообщение
Update or re-install your includes.

-karan007
I've done that many times and doesn't work
Reply
#4

Make sure you added the plugins to server.cfg
Reply
#5

Quote:
Originally Posted by mirou123
Посмотреть сообщение
Make sure you added the plugins to server.cfg
That would be one of the first things I would do whilst starting up a server, so it's already done. Anything else?
Reply
#6

I had a problem like this before. Make sure you have the main() function.
Reply
#7

Quote:
Originally Posted by mirou123
Посмотреть сообщение
I had a problem like this before. Make sure you have the main() function.
I already have it.
Reply
#8

Hello!

Have you taken the right file?

Mencent
Reply
#9

Quote:
Originally Posted by Mencent
Посмотреть сообщение
Hello!

Have you taken the right file?

Mencent
Yep.
Reply
#10

Can you show us your whole server_log.txt?

Mencent
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: