27.08.2014, 14:47
(
Последний раз редактировалось CEDZIOR; 27.08.2014 в 15:40.
)
I want make anti swear, who replace FUCK -> [site server]
Not Error.
Код:
#include <a_samp> #include <strlib> new ZakazaneSlowa[][] = { {"Kurwa"}, {"Dziwka"}, {"Szmata"}, {"Pedał"}, {"Gej"}, {"Lesbijka"}, {"Jebany"}, {"Kutas"}, {"Chuj"}, {"Pizda"}, {"Cipa"}, {"Ja pierdole"} }; new ZakazaneSlowaNowe[][] = { {"Zapraszam na www.server-pps.com"}, {"Odziedziłeś naszą strone już? www.server-pps.com"}, {"Jeżeli szukasz pomocy wpisz /help."}, {"Listę wszystki komend znajdziesz pod /cmd."}, {"Wszystkie teleporty są na /teles."}, {"Wiesz że mamy TeamSpeaka serverowego? ts.server-pps.com"}, {"Widzisz cheatera? Napisz /raport [id]."}, {"To jest najlepszy server na świecie !"}, {"Ooooo fajnie tutaj na serverze, zostanie dłużej."}, {"Jak ja nie lubie przeklinać."}, {"Wulgaryzmy to nie dla mnie."}, {"A dodam sobie tag [PPS] do nicku bo fajny server."} }; public OnPlayerText(playerid, text[]) { for(new i; i< sizeof(ZakazaneSlowa); i++) { if(strfind(text, ZakazaneSlowa[0],true) != -1) { new randMSG = random(sizeof(ZakazaneSlowaNowe)); str_replace(text, ZakazaneSlowa[0], ZakazaneSlowaNowe[randMSG]); SendClientMessage(playerid, -1, "NUNU"); //str_ireplace(str, ZakazaneSlowa, ZakazaneSlowaNowe[randMSG], &iCount = 0) //str_replace(text, ZakazaneSlowa,ZakazaneSlowaNowe[randMSG], _, strlen(text) + 1); } } return 0; }