[HELP] Long Dialog

Hi all,

Code;

Код:
CMD:yardim2(playerid, params[])
{
	ShowPlayerDialog(playerid, 4875, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Yardım Menьsь", "*** KARAKTER *** /kurallar /faq /karakter /canta /silahlarim /levelal /yьkseltmek /sifredegistir /killcheckpoint /saygınlıksıfırla(100k)\n*** CHAT *** /w(hisper) /o(oc) /s(hout) /l(ow) /b /rek(lam) /f(amily) /me /ooc /tognews /fchat /togwhisper\n*** BANKA *** /bakiye /paracek /parayatir /havale /abakiye /aparacek /aparayatir /ahavale\n*** GENEL *** /paraver /writecheck /cashchecks /bagis /saat /satinal /id /muzik /lisansgoster /kiyafet /mywarrants\n*** GENEL *** /kilit /yetenekler /animdurdur /do /me /kill /kiyafetsatinal /lisansbirak /calculate /arac /ekemeri /kask\n*** GENEL *** /iptal /kabul /aractanat /pkullan /ukullan /kontrat /servis /aileler /otkontrol", "Tamam", "");
    return 1;
}
ERROR;
Quote:

error 075: input line too long (after substitutions)

Reply

https://sampwiki.blast.hk/wiki/strcat

pawn Код:
{
    new bstring[1024];

strcat(bstring, "*** KARAKTER *** /kurallar /faq /karakter /canta /silahlarim /levelal /yьkseltmek /sifredegistir /killcheckpoint /sayginliksifirla(100k)\n" );
    strcat(bstring, "*** CHAT *** /w(hisper) /o(oc) /s(hout) /l(ow) /b /rek(lam) /f(amily) /me /ooc /tognews /fchat /togwhisper\n" );
    strcat(bstring, "*** BANKA *** /bakiye /paracek /parayatir /havale /abakiye /aparacek /aparayatir /ahavale\n" );
    strcat(bstring, "*** GENEL *** /paraver /writecheck /cashchecks /bagis /saat /satinal /id /muzik /lisansgoster /kiyafet /mywarrants\n" );
    strcat(bstring, "*** GENEL *** /kilit /yetenekler /animdurdur /do /me /kill /kiyafetsatinal /lisansbirak /calculate /arac /ekemeri /kask\n" );
    strcat(bstring, "*** GENEL *** /iptal /kabul /aractanat /pkullan /ukullan /kontrat /servis /aileler /otkontrol" );

ShowPlayerDialog(playerid, 4875, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Yardim Menьsь", bstring, "Tamam", "");
    return 1;
}
Reply

Quote:
Originally Posted by costel_nistor96
Посмотреть сообщение
https://sampwiki.blast.hk/wiki/strcat

pawn Код:
{
    new bstring[1024];

strcat(bstring, "*** KARAKTER *** /kurallar /faq /karakter /canta /silahlarim /levelal /yьkseltmek /sifredegistir /killcheckpoint /sayginliksifirla(100k)\n" );
    strcat(bstring, "*** CHAT *** /w(hisper) /o(oc) /s(hout) /l(ow) /b /rek(lam) /f(amily) /me /ooc /tognews /fchat /togwhisper\n" );
    strcat(bstring, "*** BANKA *** /bakiye /paracek /parayatir /havale /abakiye /aparacek /aparayatir /ahavale\n" );
    strcat(bstring, "*** GENEL *** /paraver /writecheck /cashchecks /bagis /saat /satinal /id /muzik /lisansgoster /kiyafet /mywarrants\n" );
    strcat(bstring, "*** GENEL *** /kilit /yetenekler /animdurdur /do /me /kill /kiyafetsatinal /lisansbirak /calculate /arac /ekemeri /kask\n" );
    strcat(bstring, "*** GENEL *** /iptal /kabul /aractanat /pkullan /ukullan /kontrat /servis /aileler /otkontrol" );

ShowPlayerDialog(playerid, 4875, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Yardim Menьsь", bstring, "Tamam", "");
    return 1;
}
Oh very thanks. problem fix
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)