Modificare Server Samp

Am luat un server dp site-ul "vostru" si am pus pe el si V-Admin cand vreau sa intru pe el imi cere sa ma inregistrez,iar orice as scrie(/v/car/tune etc) imi arata ca trb sa am minim lvl 3 ca admin Cum pot sa scot asta cu inregistrarea? si sa mearga comenzile si ptr cei care nu au admin.V-Admin lam luat ptr unele comenzi cum ar fi /givemoney /givehealt. Serverul meu nu le are incluse

Editot sa pun serverul pe site sa va uitati la el daca vreti O intrebare daca il scot pe ce il am si il pun pe asta http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=130010.0 si imi dau level 4 pot sa dau si kick/ban comenzile care st la level 3-2-1 stiu ca ar fi normal sa mearga
Reply

you are to noob

sfat: nu te apuca sa iti faci server
sfat2: doar joaca-te pe alte servere chestia asta e prea complicata pentru tine, pentru unu care nici nu stie sa se exprime -.-
Reply

Vai tu cum trb sa ma exprim? cu "ba" sau cum ca nu stiu?) Un moderator sa dea delete la topic nici nu stiu dc v'am intrebat Bye
Reply

Quote:
Originally Posted by The Guardian Angel™
you are to noob

sfat2: doar joaca-te pe alte servere chestia asta e prea complicata pentru tine, pentru unu care nici nu stie sa se exprime -.-
Sfat: Nu zi ca altcineva nu stie sa se exprime daca nici tu nu poti sa scrii o simpla propozitie corect
Sfat2: Incearca sa il ajuti.

Apropo, hbk, vezi daca scriptul are un fisier readme.txt in care ar putea fi detalii despre cum sa schimbi nivelul la care poate fi folosita o comanda.
Reply

Nu il are
Reply

Quote:
Originally Posted by ɹ0zuılɐpɐɯ - Madalinz0r
Quote:
you are to noob

Sfat: Nu zi ca altcineva nu stie sa se exprime daca nici tu nu poti sa scrii o simpla propozitie corect

Apropo, hbk, vezi daca scriptul are un fisier readme.txt in care ar putea fi detalii despre cum sa schimbi nivelul la care poate fi folosita o comanda.
Stim cu toti ca va arde pe nervi faptul ca statu va arde la salariu si faceti greva des, macar acasa in fata compului lasa-te de romana.

@hbk, Are un sistem de level, cand intri in joc dai intai 'rcon login <Parola>' (Parola RCON)o gasesti in server.cfg.
Dupaia dat /setlevel sau ce comanda de a da level are.Si te faci Admin level 5 ca sa ai voie la toate comenzile.
Reply

Quote:
Originally Posted by PlayON
Quote:
Originally Posted by ɹ0zuılɐpɐɯ - Madalinz0r
Quote:
you are to noob

Stim cu toti ca va arde pe nervi faptul ca statu va arde la salariu si faceti greva des, macar acasa in fata compului lasa-te de romana.

@hbk, Are un sistem de level, cand intri in joc dai intai 'rcon login <Parola>' (Parola RCON)o gasesti in server.cfg.
Dupaia dat /setlevel sau ce comanda de a da level are.Si te faci Admin level 5 ca sa ai voie la toate comenzile.
1. Nu sunt profesor.
2. Tu sincer nu stii sa citesti. Iti recomand sa mai "analizezi" din nou acest topic ca sa intelegi ce am vrut sa spun.
Apropo, nu toate sistemele folosesc lvl 5 ca maximum - unele folosesc lvl 2, altele lvl 3 iar unele lvl 10.
VAdmin are lvl 10 ca (virgula) cel mai mare lvl cu comenzi (chiar daca poti avea lvl-ul peste 10, nu mai primesti comenzi in plus la acele nivele)
Reply

Eu miam facut un server de SaMp si cand intru pe el nu sunt admin!Scrie /rcon login <parola> si tot nu merge nicio comanda!Ce trebe sa fac sa fiu admin pe serverul meu?
Reply

Eu miam facut un server de samp!Si cand intru pe el ma loghez dupaia scriu /rcon login <parola> si nu am nicio comanda de admin!DC? ori ce comanda de admin scriu scrie ca nu sunt autorizat pt a efectua comanda! pliz helpme!
Reply

Scz ca am scris de doua ori!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)