Problema SA-MP Windows 7

Salut am si eu o problema in a juca San Andreas sau SA-Mp pe Windows 7 , de curand mi-am instalat windows 7 si sa-mp pur si simplu nu merge ma gandeam ca ma puteti ajuta , cand dau sa se conecteze la un server , imi apare la Cursor ca se incarca , vreo 2 secunde , apoi dispare ca si cum nimic nu sar fi intamplat , ca si cum nu as fii apasat pe butonul Connect, ajutati-ma va rog nu stiu ce sa fac.
Reply

Quote:
Originally Posted by GodLike111
View Post
Am luat am pus crack , i-am dat run as administrator , dar nimica , nici compatibility mod nu merge nimic , peste tot pe google am cautat , de 5 ori l-am reinstalat san andreasu azi si nimic , m-am gandit ca voi m-ati putea ajuta...
Singleplayer merge?
Reply

Nu nimic nu merge
Reply

Quote:
Originally Posted by GodLike111
View Post
Nu nimic nu merge
Incearca de pe alt user(de pe windows).
P.S. Ai dat rr dupa ce ai instalat, nu?
Reply

Restart nu am dat dupa ce am instalat San Andreas , il mai instalez odata si dau restart?Sau incerc de pe alt user
Reply

Eu in special pentru SAMP am facut acest topic , nu ma apuc acum de alt Gta , vreau sa gasesc o rezolvare...
Reply

Fii atent!! Si eu am avut aceeasi problema. Am sters save-urile de la joc iar apoi a intrat normal. Incearca si asa!!
Reply

GodLike111 si eu am exact aceeasi problema , daca ai rausit spune-mi si mie cum ? PM te rog!!!
Reply

in my documents/gta san andreas ai un gta.set sau ceva de genu, sterge si mai incearca
Reply

nu mai download Gta din internet , ai CD era bine daca ai GTA original cu widnows 7
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)