caut! ajutor!!

Care ma ajuta cu un script, cu care as putea da restart la server find online(adica pe server)
Reply

Exprimate mai ... cum sa zic mai bine sa inteleg
Reply

Quote:
Originally Posted by DyduShxD
View Post
Exprimate mai ... cum sa zic mai bine sa inteleg
Pai cum as putea sa iti explic mai bine , as vrea un script cu care as putea sa dau restart la propriul server cu o anumita comanda de exempu eu as vrea sa fie /restart si serveru se restarteaza automat fara ca sa il mai stingi si sa il mai aprinzi cu "samp-server"
Reply

Quote:
Originally Posted by s3Nz0r
View Post
Pai cum as putea sa iti explic mai bine , as vrea un script cu care as putea sa dau restart la propriul server cu o anumita comanda de exempu eu as vrea sa fie /restart si serveru se restarteaza automat fara ca sa il mai stingi si sa il mai aprinzi cu "samp-server"
Cel mai bine ( sa pui mintea sa lucreze) , cauti in Gm cu minimision sau PTP , cauti in gm comenzile ,gen restartautomate ( sau ceva gen) si il pui la tine in gm/fs.

Nu o sa vezi nik gratis , daca marci $ poate te ajuta cineva , dar free iti da la misto .
Reply

AHA ce sa marce banul lasa omu inpace ba!

deci in server.cfg ai acolo ceva password baga o parola la rcon care vrei

si in joc scri cand intri /rcon login si parola

apoi vei avea acces la comanda /rcon gmx si se da rr la server

Daca vrei sa de adminul doar ..
Code:
if(strcmp(cmd, "/restart", true) == 0)
	{
	    if(IsPlayerConnected(playerid))
	    {
	  		if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 7)
			{
				for(new z = 0; z <= MAX_PLAYERS; z++) { if(IsPlayerConnected( z)) { SendClientMessage(z,COLOR_YELLOW,"Server restart. Please reconnect."); Kick( z); } }
				GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
				printf("AdmCmd: Admin %s rehashed the server.",sendername);
				GameModeInitExitFunc();
			}
			else
			{
				SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "   Nu esti autorizat pentru a folosi aceasta comanda!");
			}
		}
		return 1;
	}
Reply

sau mult mai simplu in 3 5-7 linii:SendRconCommand("gmx");
Reply

De 3 puncte asta )
/rcon login parola
/rcon gmx
Reply

Quote:
Originally Posted by c0smiNN
View Post
De 3 puncte asta )
/rcon login parola
/rcon gmx
Daca nu ai observat deja i-am spus eu acesti pasi
Reply

omul a cerut o comanda care sa dea restart iar asta s-a mai spus.poti face cum a spus Dydu,minus ultima parte din loopul cu kick sau poti face cum am zis eu mai usor

comanda
{
SendRconCommand("gmx");
Reply

da ms mult baeti!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)