Modificare LuxAdmin !

Salut , dupa cum spune si titlul vreau sa modific la lux admin sistemul vip , am vazut ca merge sa dai vip dar nu are comenzi si ma gandeam poate cineva ma poate ajuta lux admin luatil de aici http://solidfiles.com/d/2S32/ si sa modificam la vip comenzi sa adauge cineva comenzile :

* /getvip - sa aduci toti vipi

* /vipgoto - vipi se teleporteaza

* /maxammo - da la toti gloante infinite

* /spawnme - salveaza locul de respawn pentru el

* /vcmds - vezi comenzile de vip

* /vips - vezi vipi online

* /vcar - masina vip (id 409 )

si sa numi recomande cineva rock vip system pt ca numi merge ! asta o spun sa stiti
Reply

hai Zher0 , Viorel , Rock curaj ) =)) sau careva care le are
Reply

Quote:
Originally Posted by abcdef
View Post
hai Zher0 , Viorel , Rock curaj ) =)) sau careva care le are
Nu, nu voi sari pentru ca tu ceri ca sa ti se faca la comanda
Reply

pai cer dak nu stiu si am ancercat dak voiai sa zici "macar ai incercat " avea dreptate exDDDD cu topicul https://sampforum.blast.hk/showthread.php?tid=238420 mda ...

plzzzzzzzzz heeeeeeeeeellllllllppppppppp
Reply

In primul rand,nu mai da bump dupa 2 ore.
In al doilea,nu cere aici scriptul,este topic special pentru asta.
https://sampforum.blast.hk/showthread.php?tid=187229

Quote:

si sa modificam la vip comenzi

Te invit sa incepi tu si cand nu te descurci nici cu asta atunci intreaba aici

PS:

Quote:
View Post
Sa nu crezi ca faci pe cineva sa planga pentru ca nu primeste respectul tau xD...daca te milogesti nu castigi
Reply

Quote:
View Post
si sa numi recomande cineva rock vip system pt ca numi merge ! asta o spun sa stiti
Mie imi merge foarte bine dar cine stie ce ai schimbat tu prin el
Reply

rock nam schimbat nmk la-m bagat si ink odata lam downloadat iar si lam pus dar de geaba dupa ce iam dat lu unu vip na mai mers nimik ??

Edit :

A si app SkizzoTrick nu ma milogesc la mineni da doar am rugat frumos sa ma ajute si pe mine cineva da dak nu te intereseaza nu mai te baga ca nu vreau sa ma enervez cu tine
Reply

Quote:
View Post
rock nam schimbat nmk la-m bagat si ink odata lam downloadat iar si lam pus dar de geaba dupa ce iam dat lu unu vip na mai mers nimik ??

Edit :

A si app SkizzoTrick nu ma milogesc la mineni da doar am rugat frumos sa ma ajute si pe mine cineva da dak nu te intereseaza nu mai te baga ca nu vreau sa ma enervez cu tine
Nu vreau sa ies din topic dar topicul lui exDD a fost inchis din motiv de "prostie" dupa parerea mea .xD
Poate "milog" nu ii cuvantul perfect,dar esti aproape . Vrei asa de mult sa atragi atentia scripterilor buni incat ii jignesti pentru ati demonstra tie ce pot.
PS:Cand zic scripteri buni nu ma refer si la mine,dupa cum zicea si exDD
Quote:

Skizzo, iti cer sa te termini, ai facut si tu un FS cu vehicle params si te crezi bun?

PS:Este tutorial,nu FS .
Fiecare cu parerea lui
Reply

Quote:
View Post

Edit :

Tu nu ceri ajutor, tu ceri mura-n gura.
Tu ma critici, tu iti pierzi vremea.
Reply

Eu te-as ajuta dar nu prea inteleg exact ce doresti sa faca acele comenzi... mai detaliaza si tu putin....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)