27.07.2010, 20:55
Eu nu le am cu Pawno. Nu mi se par greu de facut, dar asta care are serveru spune ca nu sunt floare la ureche.
I understand English and I even speak/write very well. I tried to search for this but I think I didn't knew what to search for. And I even searched for Math script but the results weren't the ones I was looking for. For example I searched for the Terrorist event script, but yet not the result I was looking for.
And by the way. In USA/England the name of a language is written with a capital letter. (English - not english)
Si apropo in romana "nu sti" se scrie "nu stii". Iar la inceputul propozitiei folosesti majuscula. Dupa ce inveti tu regulile astea ar trebui sa inveti sa ii critici pe altii. Astea fiind spuse ca sa fiu rau.
ON: Prin urmare trebuie sa le caut post cu post, sau sa caut un scripter mai bun decat asta pe care il cunosc.
PS: Am gasit FS cu Math.
Quote:
No english - Go away,
nu sti engleza, lasa-te de sa-mp, scripting. ![]() dai si tu search Math Script, foooaaarte greu. |
And by the way. In USA/England the name of a language is written with a capital letter. (English - not english)
Si apropo in romana "nu sti" se scrie "nu stii". Iar la inceputul propozitiei folosesti majuscula. Dupa ce inveti tu regulile astea ar trebui sa inveti sa ii critici pe altii. Astea fiind spuse ca sa fiu rau.
ON: Prin urmare trebuie sa le caut post cu post, sau sa caut un scripter mai bun decat asta pe care il cunosc.
PS: Am gasit FS cu Math.