15.08.2016, 19:24
Quote:
Te-ai chinuit prea mult sa scrii totul pentru unul care abia intra pe forumurile astea. Nu e nimic, am citit eu.
Asta e peste tot, nu numai in Romania. Ma indoiesc ca toti banii pe care ii genereaza RSS sunt bagati inapoi in host. Alea sunt facute sa aduca bani in buzunar. Nu stiu exact cat profit genereaza, dar stiu ca Runix a zis ca daca nu ar mai face profit l-ar inchide de tot. Si in ziua de azi foarte putini sunt aia care fac bani de sa-mp. Cel mai bun lucru pe care il poti spera e ca serverul sa se autosustina. Asta este mai greu, dar nu e imposibil in conditiile in care sunt hosturi gratuite menite sa te ajute sa te pui pe picioare. Nici macar de Hosted tab nu ai nevoie sau de internet tab, daca stii sa folosesti eficient retelele de socializare. Ca lumea sa nu se pictiseasca, trebuie sa lucrezi incontinuu la chestii noi si sa folosesti toate capabilitatile clientului de sa-mp. 0.3.7 a adus cel putin 500 de obiecte si functii noi, chestii pe care din cate am vazut comunitatea nu le foloseste, dar in schimb se plang toti ca vor update nou. Ideea e ca exista persoane care ar aprecia ceva original. Trebuie doar sa stii sa le cauti. GM-ul facut de tine e unul bunicel, ajuta foarte mult incepatorii, daca este folosit cum trebuie. E de apreciat faptul ca dai ceva inapoi comunitatii internationale de SA-MP si nu esti aici doar pentru a lua si a pastra pentru tine. Tine-o tot asa . |