15.08.2016, 16:32
Si in plus, sistemele folosite de noi in serverele de Stunt, Free Roam de fapt, sunt foarte complexe... Adica de ce credeti ca RuNix de-a lungul timpului a scos o groaza de 'content' din RSS? Doar de dragul de a avea totul mai simplu structurat (3 levele de VIP in loc de 10, spre exemplu) ? Nope, majoritatea serverelor de Free Roam abia ajung fara lag la 100 de playeri... Un server ca RSS-ul eu zic ca nu poate duce 1000 de jucatori, la fel si XSS-ul, cat ar fi ele de optimizate. Eu eram Owner pe XSS cand acesta a ajuns pentru prima data in toata istoria lui la 160/200 (sau asa ceva, nu mai tin minte exact cifra), si tin minte ca in perioada aia Max cu greu reusea sa faca server-ul sa aiba undeva la 80 de Tick-uri cand era plin, daca nu ma insel... Au fost cateva saptamani in care a avut probleme grave de tot, pe la 80 de playeri On erau vreo 13 Tick-uri din cauza unor comenzi care consumau prea multe resurse, si cine stie ce sunt alea Tick-urile, stie ca la 13 Tick-uri este un lag insuportabil... Abia de la 50-60 in sus din cate tin eu minte, incepea sa fie totul mai fluid... A rescris saracul la viata lui de vreo 15 ori comanda /spec, de fiecare data altfel, doar pentru a o face mai optimizata...