[GameMode] eXtreme Stunt World V1

Quote:
Originally Posted by CaDDySaMp
Посмотреть сообщение
"adaugand chestii noi (nu luate din alte servere, ci facute de la 0) "

Tu ai copiat mesajele, dialoguriile , dupa un server romanesc , nu dau nume . Imi place cand spui ca adaugi ceva nou pe el dar deja exista pe alte 1000 servere . M-am plictisit de voi astia care va dati scripteri profesionisti , daca esti scripter fa ceva simplu si sa fie frumos si unicat in randul serverelor nu copiate , crezi ca puteai atrage multi playeri cu aceleasi scripturi ca pe serveru ala romanesc de 1000 sloturi , parerea mea .
Server romanesc de Stunt de 1000 Slot-uri? De cand? Eu stiu doar servere romanesti de RP de 1000 de Slot-uri, servere de pe care nu prea as avea ce copia pentru un server de Stunt... Daca vrei sa zici ca am copiat RSS sau XSS (RSS-ul avand doar 300 de Slot-uri pe care nu prea le mai umple, iar XSS-ul doar 200 pe care nu le umple), este altceva. Am copiat la aspect si la functionarea sistemelor, pentru ca asta a fost singura modalitate de a face un server ce atinge regulat macar 50/50 (in 2015 cand a fost XSW-ul Online), pentru ca n-or sa vina playerii de pe acele servere pe server-ul tau sa se joace daca ii pui sa invete 50 de modalitati noi de a admina, daca ii pui sa se distreze altfel fata de cum se distreaza pe acele servere popualte sau daca le pui la dispozitie doar sisteme pe care habar n-au sa le foloseasca...

Romanii au efectul acesta de 'turma' (nu doar in SA-MP, in toate domeniile existente, si e valabila chestia asta de cand exista poporul roman), si daca vrei sa vina turma si la tine, tre sa fi 'in trend' cu cei la care merge turma... Chiar crezi ca nu mi-au venit sute de mii de idei jucandu-ma GTA V Online? Chiar crezi ca nu mi-ar fi placut sa aplic pe server-ul meu chestii care se duc un pic spre domeniul RPG-ului din SA-MP, exact cum si pe GTA Online nu exista 4947373262562 monede, ci doar una, cu care iti cumperi masini persoanle pe care le poti detine doar daca ai casa cu garaj, s.a.m.d.? Chiar crezi ca n-as fi vrut sa fac sisteme mai interactive, intuitive si interesante decat cum le vezi pe toate serverele? Chiar crezi ca eu, care joc din 2011 acest joc, nu m-am plictisit de aceleasi chestii folosite la infinit in moduri diferite? Chiar crezi ca n-as fi fost in stare sa fac un GM revolutionar? Chiar crezi ca n-as fi vrut sa scot sistemele de Admini si VIP, si sa fac server-ul sa administreze singur totul, obiectiv, nu subiectiv cum o fac oamenii? Chiar crezi ca nu mi-ar place sa creez un sistem complex de companii, sa ii pun pe playerii ce detin o companie sa faca un convoi cu tiruri alaturi de CEO-ul comapniei, si sa il apere pe CEO de restul server-ului pentru a duce cu succes tirul la destinatie? Chiar crezi ca n-as fi vrut sa creez un sistem de Ranking, Level, care sa aduca mici-mari beneficii playerilor in functie de cat de activi sunt in Job-uri? As fi putut face toate acestea, dar imi plateai tu host-urile din 2015 cand am lansat XSW-ul timp de vreo 2 ani, cat sa reusesc sa populez un server nemaivazut in Romania? Eu nu prea cred.

Tu chiar crezi ca Max copiaza de cand lumea RSS-ul lui RuNix de dragul de a avea un server identic? Toti am fi unici daca playerii ar fi dispusi sa vina pe serverele noastre radical diferite de cele de top. Dar te-ai intrebat vreodata de ce toate serverele acelea unice sunt necunoscute si goale? I don't think so. Nu stiu cu cata placere intrii tu pe un server romanesc random ales din lista de internet, pe care vezi 2/50 playeri, doar asa, de curios, sa vezi daca e doar un WoS Edit, sau e ceva nemaivazut... Am avut din 2011 si pana azi o groaza de servere sub acelasi nume care se diferentiau de XSS si RSS, am venit mereu cu chestii noi, si de fiecare data mi-a fost greu sa ii fac pe playeri sa se adapteze, mi-a fost greu sa fac 50 de oameni sa cante o melodie populara declarata inmul server-ului meu (RNG, melodia fiind a lui Nicu Paleru - Beau vinu' cu borcanu') in fiecare seara pe chat spamand, enervandu-i pe cei ce erau proaspat veniti de pe XSS unde, cand spamezi, sistem-ul nu iti mai trimitea mesajul, doar pentru a ne distra scriind pe chat versurile melodiei si intalnindu-ne 50 de oameni la o mapa de Party fiind bucurosi ca e vara si ca suntem 'impreuna' si ca ne simtim bine si ca scriem /beer si bem, si cu greu am ajuns la 50/50 sau 75/75 de multe ori in cariera mea, fara sa copiez alte servere, si cand am ajuns acolo fara sa copiez, a fost multumita faptului ca stiam sa ma comport cu comunitatea mea si sa aduc oameni pe ea, chit ca de multe ori ii 'furam' de pe alte comunitati si ii convingeam sa ramana la mine si le aratam de ce sistemele mele sunt mai faine decat pe alte servere, si ii faceam si sa isi aduca si prietenii ca sa fim mereu populati...

Si pana la urma n-a mai mers asa, playerii se plictiseau de sistemele server-ului meu de First Person Driving sau DM-uri cu moduri diferite, gandite altfel de colegii mei, culori diferite, aranjari diferite ale mesajelor in dialog-uri sau pe chat, bla, bla, bla, Mapele de Parkour introduse de mine pe vremea cand RSS si XSS nu aveau Parkour devenind deja plictisitoare, si astfel n-am mai avut ce sa fac de la un punct, decat sa copiez ce vad la concurenta pentru a imi dezvolta comunitatea de la 10/50 la 50/50 regulat, la 75/75 chiar... Totul era doar pentru distractie... pana veneau facturile la Host-urile de SA-MP, Web, Minecraft, CS, TeamSpeak3 si Radio (da, am avut toate aceste chestii pe RNG, si da, deodata, nu pe rand, si toti fostii playeri pot confirma asta), atunci totul era despre cat de multi playeri ai, si cati sunt dispusi sa plateasca... Si singura solutie era sa copiezi.

Si de aia si ceea ce e in XSW arata la fel si se foloseste cam la fel cu ceea ce este si in XSS, RSS, bla, bla, bla. Diferenta este la script. Server-ul meu nu e un WoS Edit, un XSS Edit nu poate fi pentru ca XSS-ul nu este pe net, si un RSS Edit la fel, nu poate fi, din acelasi motiv. Server-ul meu este unic, nu are un nivel de script la fel de bun ca si la RSS sau XSS, pentru ca eu m-am lasat de Script, spre deosebire de Max si RuNix care continua sa invete si sa vina cu idei noi de a rescrie aceleasi sisteme, dar nu stiu cate servere de genul XSW-ului ati gasit pe net inainte sa mi-l postez pe al meu. Multe chestii din el pot ajuta mai ales incepatorii in a intelege cum sa faca cat de optimizat am gandit eu la vremea aceea, un sistem. Nu e tot una sa ti se execute comenzile in 2 secunde sau intr-o secunda pe un server. Nu orice server rezista lejer la 50/50, nu orice server are doar 14.000 linii cu o groaza de chestii utile in el... Majoritatea serverelor de pe net au peste 20.000 linii cel putin, si trimit comenzi direct catre baza de date foarte des in timp ce playerii se joaca, spre deosebire de al meu care preia absolut toate datele din baza de date si le salveaza in variabile pentru a le folosi instant la nevoie, nu pentru a da query-uri ce dureaza mult si provoaca lag de cate ori un player scrie o comanda simpla... Server-ul meu nu e оmbвcsit de timere ce provoaca foarte mult lag, ci are multe sisteme gandite ALTFEL. De ce sa pun un timer de X minute pentru a da playerilor 'payday'-ul de la Proprietati, cand pot pune ca de cate ori server-ul face 25/50 sau 50/50, playerii sa primeaca acel Income ? E simplu, sunt pe server 24/50 playeri, cand intra al 25-lea, toti isi primesc payday-ul, cand iese unul si intra altul, iarasi si-l primesc. Asta de cateva ori, dupa si-l mai primesc doar la primul 50/50, si astfel e in interesul lor sa aduca mai multi playeri, si nici server-ul n-are lag. In ce servere existente pe net exista astfel de idei de script?... Nu, nu imi pot compara server-ul cu XSS-ul, am un server mult inferior, dar mult superior la ce se gaseste pe net, si de aia l-am facut public, ca sa va ajute pe toti cei ce aveti nevoie de ajutor. Nu va obliga nimeni sa-l descarcati, e decizia voastra. Eu am vrut doar sa fac o fapta buna.

Daca te uiti doar la poze, normal ca arata ca orice alt server. Dar daca te uiti in GameMode, o sa vezi diferente. Daca te uiti pe Site, la fel. Nu stiu cate servere folosesc un site ca al meu la ora actuala, fie el si nefinalizat si buguit. N-am vazut la nimeni acel aspect inca. Ah da, si e facut de la 0 si Site-ul. In ce sens? Simplu, nu mi-a scris nimeni script-urile sistemelor de pe el, nici nu le-am descarcat de pe net, furat din alte site-uri. Sunt ale mele.
Reply

Messages In This Thread
eXtreme Stunt World V1 - by TheRullZ - 30.10.2015, 20:20
Re: eXtreme Stunt World V1 - by KnowNN - 03.11.2015, 04:47
Re: eXtreme Stunt World V1 - by TheRullZ - 12.11.2015, 16:40
Re: eXtreme Stunt World V1 - by pulan - 12.11.2015, 18:17
Re: eXtreme Stunt World V1 - by TheRullZ - 25.11.2015, 03:28
Re: eXtreme Stunt World V1 - by xKingBoxing - 01.12.2015, 18:08
Re: eXtreme Stunt World V1 - by TheRullZ - 02.12.2015, 18:09
Re: eXtreme Stunt World V1 - by KnowNN - 28.12.2015, 05:08
Re: eXtreme Stunt World V1 - by xXEfeXx - 02.01.2016, 18:19
Re: eXtreme Stunt World V1 - by TheRullZ - 03.01.2016, 20:23