Caut scripter.

Buna ziua, caut scripter pentru comunitatea WWW.GAMELIFE.RO, aceasta detine un server de SA-MP R.P.G cu un GameMode facut de iSnake.

Constant pe server sunt 20 de playeri in cursu saptamani si 40 in weekend.
Oferim grad de scripter pe server cat si pe forum.
Pentru detali adaugati pe skype alex.tanase5 sau lasati un REPLY aici.
Reply

Te voi ajuta eu insa scoate-mi blockul de pe skype, nu mai fii copil... Comporta-te ca un barbat.
Reply

Cine esti?
Reply

James .
Reply

Inca mai este valabil topicul.
Reply

Esti fatalau frate? pe bune? )
Reply

Quote:
Originally Posted by Vodka1
View Post
Esti fatalau frate? pe bune? )
La reactia pe care o ai, nici eu nu asa avea incredere in tine.

AleXxX12, inteleg ca ai un motiv intemeiat pentru care nu ai incredere in Vodka1.
Nu esti primul nici ultimul care cauta scripter aici. O sa repet ce am scris si altora:
Daca vrei oameni de incredere, cauta-ti in cercurile personale. Nu poti avea incredere in oameni care se ascund in spatele unui monitor.
Reply

Helion, dragul meu, nu ti-a cerut nimeni o parere personala..atat timp cat nu stii ce e "intre noi" nu ai dreptul de a comenta si mai importanta e ideea ca vii cu pareri idioate.
Reply

Quote:
Originally Posted by Vodka1
View Post
Helion, dragul meu, nu ti-a cerut nimeni o parere personala..atat timp cat nu stii ce e "intre noi" nu ai dreptul de a comenta si mai importanta e ideea ca vii cu pareri idioate.
Da, intr-adevar nu stiu ce e intre voi, am judecat dupa faptul ca dupa ce ai spus cine esti, omul a zis clar ca topicul mai e valabil.
Adica ne da de inteles ca in nici un caz nu va accepta ajutor de la tine. Iar reactia ta a fost total nepotrivita.
Dupa ce ca i-ai facut ce i-ai facut in trecut, (asta doar voi siti), il mai si faci fatalau, pentru o decizie care cel mai probabil a fost justificata.

Si in al 2-lea rand, "dragul meu", ai dreptate, nu mi-ai cerut parerea, dar te afli pe un forum, care e considerat loc public.
Un loc in care am tot dreptul de a comenta si in care permisiunea ta e ultimul lucru de care am nevoie pentru a imi posta parerile personale.
Reply

Nu era nevoie sa-mi scrii un eseu si ,alt lucru, nu este nevoie sa-mi spui unde ma aflu pentru ca constientizez si singur chestia asta.
Haide sa nu o mai lungim pe caz de boala.
Noroc.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)