Problem

Hello sa-mp.com
I have 2 problems
When I press ..urmatorul.. I say clossed connection servers

http://imageshack.com/a/img268/9131/4eo6.png
http://imageshack.com/a/img443/2287/clep.png

Lines
pawn Код:
public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{
    if(dialogid == 1)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 1.","{77A3F0}Pe care parte trebe sa conduci mereu?","Dreapta", "Stanga");
            return 1;
        }
        SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Testul sa oprit pentru ca ai apasat pe iesire.");
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 2)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 2.","{F9F7CE}Bravo la prima intrebare ai raspuns corect.\n\n{77A3F0}Pe care parte conduci atunci cand pe partea dreapta nu se poate circula?","Dreapta", "Stanga");
            return 1;
        }
        SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Imi pare rau, dar ai raspuns gresit la aceasta intrebare.");
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 3)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,4,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 3.","{F9F7CE}Bravo si la a doua intrebare ai raspuns corect.\n\n{77A3F0}Trebuie sa opresc masina cand imi cere un politist?","Da", "Nu");
            return 1;
        }
        SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Imi pare rau, dar ai raspuns gresit la aceasta intrebare.");
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 4)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,5,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"\t","{F9F7CE}Bravo si la a treia intrebare ai raspuns corect.","Urmatoarea", "");
            return 1;
        }
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 5)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,6,DIALOG_STYLE_LIST,"{77A3F0}4.Ce fac daca imi fura cineva masina?","{77A3F0}Sun la politie,\n{77A3F0}Il omor pe hot,\n{77A3F0}Fug dupa el.","Urmatorul","");
            return 1;
        }
    }
    if(dialogid == 6)
    {
        if(response)
        {
            if(listitem == 0)
            {
                ShowPlayerDialog(playerid,7,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"\t","{F9F7CE}Bravo ai raspuns corect la toate intrebarile.\nPentru a continua apasa pe 'Urmatorul'.","Urmatorul", "Iesire");
            }
            if(listitem == 1)
            {
                DMVTest[playerid] = 0;
            }
            if(listitem == 2)
            {
                DMVTest[playerid] = 0;
            }
        }
    }
    if(dialogid == 7)
    {
        if(response)
        {
            SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Acum dute la masina pentru a urma checkpointurile.");
            SetCameraBehindPlayer(playerid);
            SetPlayerPos(playerid, 987.8069,-1349.1521,13.5786);
            SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
            DMVTest[playerid] = 1;
            return 1;
        }
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    return 1;
}
Reply

Hi, have you got any filterscripts? If so, show us the OnDialogResponse from your filterscripts too.
Reply

Filterscript
pawn Код:
public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{
    if(dialogid == 1)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 1.","{77A3F0}Pe care parte trebe sa conduci mereu?","Dreapta", "Stanga");
            return 1;
        }
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 2)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 2.","{F9F7CE}Bravo la prima intrebare ai raspuns corect.\n\n{77A3F0}Pe care parte conduci atunci cand pe partea dreapta nu se poate circula?","Dreapta", "Stanga");
            return 1;
        }
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 3)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,4,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Intrebarea numarul 3.","{F9F7CE}Bravo si la a doua intrebare ai raspuns corect.\n\n{77A3F0}Trebuie sa opresc masina cand imi cere un politist?","Da", "Nu");
            return 1;
        }
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 4)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,5,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"\t","{F9F7CE}Bravo si la a treia intrebare ai raspuns corect.","Urmatoarea", "");
            return 1;
        }
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
    if(dialogid == 5)
    {
        if(response)
        {
            ShowPlayerDialog(playerid,6,DIALOG_STYLE_LIST,"{77A3F0}4.Ce fac daca imi fura cineva masina?","{77A3F0}Sun la politie,\n{77A3F0}Il omor pe hot,\n{77A3F0}Fug dupa el.","Urmatorul","");
            return 1;
        }
    }
    if(dialogid == 6)
    {
        if(response)
        {
            if(listitem == 0)
            {
                ShowPlayerDialog(playerid,7,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"\t","{F9F7CE}Bravo ai raspuns corect la toate intrebarile.\nPentru a continua apasa pe 'Urmatorul'.","Urmatorul", "Iesire");
            }
            if(listitem == 1)
            {
                DMVTest[playerid] = 0;
            }
            if(listitem == 2)
            {
                DMVTest[playerid] = 0;
            }
        }
    }
    if(dialogid == 7)
    {
        if(response)
        {
            SCM(playerid, COLOR_CRS3, "** Acum dute la masina pentru a urma checkpointurile.");
            SetCameraBehindPlayer(playerid);
            SetPlayerPos(playerid, 987.8069,-1349.1521,13.5786);
            SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
            DMVTest[playerid] = 1;
            return 1;
        }
        DMVTest[playerid] = 0;
        return 1;
    }
pawn Код:
http://www.solidfiles.com/d/1b68/
return 1;
}
Reply

It might be your GameMode that kick the player after Responding on the Register Dialog , coz it might be the Dialog IDs
Reply

I need a DMV for a trucking plzzlzlzlz (include)
Reply

if is it work REP ME here link http://www.solidfiles.com/d/891b204f5d/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)