Putin ajutor?

Salut, am si eu o problema... Nu stiu cum implementez asta
Quote:

CMD:rrballs(playerid,params[])
{
if(gLogged[playerid] != 1) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Nu esti logat");
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nu ai acces la aceasta comanda");
DeleteAllRoadblocks();
foreach(Player,i)
{
if(PlayerInfo[i][pAdmin] > 3 || IsACop(i))
{
format(strings,sizeof(strings),"[HQ]: Officer %s a luat toate barierele, terminat.",PlayerName(playerid));
SendClientMessage(i, COLOR_LIGHTRED, strings);
}
}
GameTextForPlayer(playerid,"~b~All ~w~Roadblocks ~r~Removed!",3000,1);
return 1;
}

CMD:rrball(playerid,params[])
{
if(gLogged[playerid] != 1) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Nu esti logat");
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3 && !IsACop(playerid)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nu ai acces la aceasta comanda");
DeleteAllClosedRoadblocks(playerid);
foreach(Player,i)
{
{
format(strings,sizeof(strings),"[HQ]: Officer %s a luat toate barierele de langa el, terminat.",PlayerName(playerid));
}
}
GameTextForPlayer(playerid,"~b~All ~w~Roadblocks ~r~Removed!",3000,1);
return 1;
}

CMD:rub(playerid,params[])
{
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3 && !IsACop(playerid)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nu ai acces la aceasta comanda");
DeleteClosestRoadblock(playerid);
foreach(Player,i)
{
{
format(strings,sizeof(strings),"[HQ]: Officer %s a luat o bariera, terminat.",PlayerName(playerid));
}
}
GameTextForPlayer(playerid,"~w~Roadblock ~r~Removed!",3000,1);
return 1;
}

si da aceste errori..
Quote:

F:\HardZone Original! MYSQL\HardZone MYSQL\gamemodes\HardZone.pwn(29912) : error 017: undefined symbol "gLogged"
F:\HardZone Original! MYSQL\HardZone MYSQL\gamemodes\HardZone.pwn(29912) : warning 215: expression has no effect
F:\HardZone Original! MYSQL\HardZone MYSQL\gamemodes\HardZone.pwn(29912) : error 001: expected token: ";", but found "]"
F:\HardZone Original! MYSQL\HardZone MYSQL\gamemodes\HardZone.pwn(29912) : error 029: invalid expression, assumed zero
F:\HardZone Original! MYSQL\HardZone MYSQL\gamemodes\HardZone.pwn(29912) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

La in moment dat aseara dupa ce l-am facut, mi-a mai dat si in partile celelalte si am zis lasa ca le fac maine.. da , acuma fix..
Ma poate ajuta cineva? Errorile apar la string-uri la cele trei comenzi...
Reply

Ce ar trebui sa faca aceasta comanda?
Reply

Quote:
Originally Posted by HzIoNuTZ
View Post
Salut, am si eu o problema... Nu stiu cum implementez asta si da aceste errori.. La in moment dat aseara dupa ce l-am facut, mi-a mai dat si in partile celelalte si am zis lasa ca le fac maine.. da , acuma fix..
Ma poate ajuta cineva? Errorile apar la string-uri la cele trei comenzi...
la inceputul modului pune new gLogged[MAX_PLAYERS];
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)