House system problem.. -
FujiNNN - 16.11.2010
i got like 300 houses with different interiors and different virtual worlds each.
so the problem is..
when i go to a house (/enter) then i (/exit) i'm teleported to other house ExitX,Y,Z location.. and not
to the house that i've entered Exit location..
i dont know how to fix this.. like a mentioned at the top of the post, i got different virtual worlds in each house..
do i need to add something more?..
thanks..
Re: House system problem.. -
Buzzbomb - 16.11.2010
I seen it mention before about virtualworlds being the same ids Damn if i can remember but i remember something about it spawn you where else when exit...
Are you Sure your X,Y,Z are different From the other house 300 Houses Hehe is it just 1 or all of em?
Re: House system problem.. -
Rafa - 16.11.2010
300 houses with all diferend virtualworlds...
o_0
hmm if they are are diferent than u will not have problems with /exit command :/
btw and i have the problem with this /exit but i have 5 same interiors... :/
Re: House system problem.. -
Buzzbomb - 16.11.2010
if i had five interiors I put em in five different locations not the same location
Re: House system problem.. -
Rafa - 16.11.2010
yeah yeha i know and i have 5 same interiors in deferent locations.. but idk how to solve that :/
Re: House system problem.. -
Buzzbomb - 16.11.2010
Well I aint got nothing better to do... PM your MSN if you have one ill help you with them 5 houses
Re: House system problem.. -
FujiNNN - 16.11.2010
listen.. i have like bunch of files (HOUSEID.ini) in that .ini file i got all the house info..
when i said i have 300 houses i mean 300 .ini files and in each file i got a row (VirWorld=HOUSEID)
so...... if the house id is lets say.. 269 so the virtual world of the house will be the same.. (VirWorld=269)
basically the virtual world i think it's ok..
but the house interiors of all 300 houses are the same!
example:
house 26
VirWorld = 26
HouseInt = 10
house 128
VirWorld = 128
HouseInt = 10
As you can see the (HouseInt) is the same.. so when a player (/exit) they got to a different location..
maybe the problem is this..
Re: House system problem.. -
Buzzbomb - 16.11.2010
Well just make a damn Exit for the house to the front door on the out side of house
and make a exit command problem Solved ... if all houses are Set up to exit then Then do
Else IF(playeratpointrange something x y z
{
Setplayerpos(playerid, X, Y ,Z);
SetPlayerInterior(playerid) = 0;
SetPlayerVirtualWorld 0 get my drift
do ur next exit
Re: House system problem.. -
FujiNNN - 16.11.2010
pawn Код:
if(strcmp(cmd, "/exit", true) == 0)
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
for(new i = 0; i < sizeof(HouseInfo); i++)
{
if(PlayerToPoint(5.0, playerid, HouseInfo[i][hExitX], HouseInfo[i][hExitY], HouseInfo[i][hExitZ]))
{
SafeSetPlayerInterior(playerid,0);
SetPlayerPos(playerid,HouseInfo[i][hEntranceX],HouseInfo[i][hEntranceY],HouseInfo[i][hEntranceZ]);
PlayerInfo[playerid][pLocal] = 9999;
SetCameraBehindPlayer(playerid);
SetPlayerVirtualWorld(playerid,0);
PlayerInfo[playerid][pVirWorld] = 0;
PlayerInfo[playerid][pHouseEntered] = 9999;
if(HouseInfo[i][hHel] == 1)
{
new Float:tempheal;
GetPlayerHealth(playerid,tempheal);
if(tempheal < 100.0)
{
SetPlayerHealth(playerid,100.0);
}
return 1;
}
}
}
for(new i = 0; i < sizeof(BizzInfo); i++)
{
...........................
.............
thats my Exit command..
the exit if working fine i guess, but the if the houses got the same INTERIOR and i (/exit) it will teleport me in to other house with the same int but to the exit pos of hes..
example:
house 1 > /enter > im in the house now > /exit > im at the outside door of house 2
house 2 > same story but it will get me outside door of house 2 (THE SAME HOUSE)
so..... *** the house 1 is bugged cuz it have the same int of house 2 and house 2 is working fine ***
and thats the problem..
Respuesta: House system problem.. -
CuervO - 16.11.2010
Store in a variable or something the ID of the house that the player entered, Then when exiting instead of checking all the houses, simply Use that stored ID